Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η φύση δίνει λύση! Ρυθμίστε το διαβήτη με φυσικό χυμό Νόνι!


Κάθε ζωντανός οργανισμός είναι προικισμένος από κατασκευής του να προστατεύει τον εαυτό του. Οι ασθένειες υπάρχουν για να εντοπίζουν τους εξασθενισμένους οργανισμούς για να τους καταστρέφουν ώστε να μη μολύνουν τους υγιείς.
Όταν η άμυνα του οργανισμού μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, τότε ο οργανισμός μας (που είναι ο καλύτερος γιατρός επειδή γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του), μπορεί και ρυθμίζει ότι δεν είναι σωστό και είναι αναστρέψιμο.
Δύο είναι οι παράγοντες που ρυθμίζουν το επίπεδο της άμυνας του οργανισμού μας, η διατροφή και η ψυχολογία. Οι περισσότεροι κάνουμε κακή διατροφή ενώ η ψυχολογία μας είναι χάλια, με τα τόσα προβλήματα της καθημερινότητας.
Δυστυχώς προμηθευόμαστε τις τροφές μας από καταστήματα λιανικής και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι τρώμε.
Οι φυσικές νωπές τροφές (λαχανικά, φρούτα, κ.ά.) μας παρέχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά όπως π.χ. τα ένζυμα, που είναι άκρως απαραίτητα για τον οργανισμό μας.

Αλλά εσείς, τι ποσότητες τρώτε; Πόσα φρούτα και λαχανικά τρώτε την ημέρα; Τα λαχανικά συνήθως τα βράζετε; Δεν φταίνε μόνο οι τροφές μας, αλλά  και ο τρόπος που τις επεξεργαζόμαστε.

Μία κατηγορία ασθενειών είναι οι αυτοάνοσες ασθένειες και είναι αυτές που δημιουργεί ο ίδιος ο οργανισμός στον εαυτό του. Συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει θεραπεία και ο ασθενής είναι υποχρεωμένος να ζει με αυτή για όλη του την υπόλοιπη ζωή.
Μία τέτοια ασθένεια η οποία αυξάνεται ραγδαίως τα τελευταία χρόνια, είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης.
Αποδεδειγμένα, μπορεί να ρυθμιστεί ακόμη και ο παιδικός διαβήτης, με ποσοστό επιτυχίας μεγαλύτερο του 80% με φυσικό τρόπο. Ο ασθενής μπορεί να ζει φυσιολογικά χωρίς αυστηρή δίαιτα και χωρίς φάρμακα.

Ο φυσικός χυμός Νόνι Morinzhi  ρυθμίζει αποτελεσματικά το Διαβήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου