Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η Μεγαλύτερη Συνάντηση του Ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη.

Η μεγάλη γιορτή των Ελλήνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 17:00,  ΔΕΝ θα γίνει τελικά στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον αλλά στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στο δρόμο προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης  "Μακεδονία", (Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής). 80 μ. μετά το βενζινάδικο JET OIL στρίβουμε αριστερά και στα 100 μ. θα βρείτε το κλειστό γήπεδο "ΠΑΟΚ SPORTS ARENA".
Θα αναρωτιέστε σίγουρα γιατί αυτή η ξαφνική αλλαγή;;;

Αυτοί που δεν θέλουν να γίνει αυτή η μεγάλη Συνέλευση του Ελληνισμού που είναι αυτοί που εδώ και 2 χρόνια σιωπούν και προσπαθούν να μη μάθει τίποτα ο Ελληνικός λαός ό,τι υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα και δεν χρειαζόμαστε δανεικά.
Αυτοί που στημένα μας έφεραν σε αυτή την κατάντια της μιζέριας και της πείνας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν αυτό που θα συμβεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Δεν κατάλαβαν όμως ότι το ήσυχο ποτάμι έγινε χείμαρρος και παρασέρνει ότι βρει μπροστά του, δεν σταματάει πουθενά και θα δείξει τη μεγάλη του δύναμη την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.

Η Μεγαλύτερη Μέρα του Ελληνισμού! 

Τελικά εξυπηρετεί περισσότερο αυτή η αλλαγή διότι ο χώρος αυτός έχει χωρητικότητα 8126 καθίσματα ενώ το Παλαί 5500 και έχει άνετο χώρο για παρκάρισμα.
Καλή αντάμωση...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου