Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο ανθρώπινος οργανισμός λειτουργεί τέλεια, αρκεί να του δώσουμε πίσω τα όπλα του...

Καταπολεμήστε τον καρκίνο με το φυσικό χυμό Νόνι Morinzhi. 
Το φυτό Νόνι είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης. Είναι άγριο στη φύση αναπτύσσεται μόνο του και στα μέρη που ευδοκιμεί λόγω του ότι υπάρχει μία εποχή όλο το χρόνο παράγει συνέχεια καρπό. Κάθε κλαδί έχει ταυτόχρονα 4 με 5 διαφορετικές φάσεις ωρίμανσης ταυτόχρονα, κάτι που δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο φυτό στον κόσμο. 

Ο χυμός του φρούτου Νόνι είναι μία ολοκληρωμένη τροφή και καλύπτει πλήρως διατροφικά τον οργανισμό μας.
Αυτό που τον κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι περιέχει μεγάλη ποσότητα ενζύμων καθώς και όλη τη γκάμα των Ιριδοειδών, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για τον οργανισμό μας.
Η Προξερονίνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά ένζυμα που περιέχει ο χυμός Νόνι, διότι όταν ενωθεί με την Προξερονάση που παράγει ο οργανισμός  μας, δημιουργείται η Ξερονίνη, ένα αλκαλοειδές που δρα σε κυτταρικό επίπεδο.
Η Ξερονίνη καθαρίζει τους πόρους της μεμβράνης των κυττάρων και  τα κύτταρά μας μπορούν και θρέφονται σωστά και αναπαράγουν υγιή κύτταρα. Αυτό σημαίνει καλή υγεία!

Ο χυμός Morinzhi περιέχει φυσικό πουρέ από φρούτα Νόνι της Μαλαισίας και σε συνδυασμό με το φυτό Ιβίσκο (Roselle), το λίπασμα από γανόδερμα και τη βιολογική καλλιέργεια, κάνει το Morinzhi να είναι το κορυφαίο Νόνι στον κόσμο.   
Ο Ιβίσκος που περιέχει το Morinzhi δεν χρησιμοποιείται για την βελτίωση της  γεύσης, αλλά γιατί είναι το φυτό που συνεργάζεται τέλεια με το Νονι.  
Με 30 ml /ημέρα ο οργανισμός μας καλύπτει πλήρως τις διατροφικές του ανάγκες (εκτός Πρωτεΐνης) και έτσι λειτουργεί σωστά και μπορεί και φροντίζει τον εαυτό του.

Τα Ένζυμα είναι πολύ ευαίσθητα και χάνουν την αξία τους όταν φύγουν από το φυσικό τους περιβάλλον που είναι το φρούτο ή όταν εκτεθούν σε θερμοκρασία 40ο C και άνω. Αντιλαμβανόμαστε ότι με τη διατροφή που κάνουμε, έχουμε μεγάλη έλλειψη ενζύμων.
Πριν ανακαλυφθούν οι ιδιότητες του Νόνι, ο Ανανάς ήταν ο βασιλιάς των φρούτων λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε ένζυμα.
Ο χυμός Νόνι βρέθηκε να έχει 800 φορές περισσότερα ένζυμα από τον Ανανά.
Το Morinzhi έχει ακόμη περισσότερα ένζυμα λόγω του Ιβίσκου.
Ο Ιβίσκος έχει ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες και βοηθάει πολύ στο κεντρικό νευρικό σύστημα,   στον ύπνο και περιέχει πολλά ένζυμα.

Τα Ιριδοειδή  είναι επίσης και αυτά πολύ χρήσιμα για τον οργανισμό μας, αποτελούν την άμυνα των φυτών και τα βρίσκουμε σε νωπά φυτά και όχι σε φρούτα. Το φρούτο Νόνι είναι το μόνο που περιέχει όλη τη σειρά των Ιριδοειδών.
  
Γιατί πρέπει να πίνουμε χυμό Νόνι;
Ο κάθε οργανισμός είναι ο καλύτερος «γιατρός» του εαυτού του διότι γνωρίζει πολύ καλά, παρακολουθεί συνεχώς την κατάστασή του και διαθέτει μηχανισμούς που μπορεί με αυτούς να αντιμετωπίζει άμεσα κάθε δυσκολία.
Με το χυμό Morinzhi διατηρούμε συνεχώς το ανοσοποιητικό μας υψηλό, και έτσι ο οργανισμός μας μπορεί και ρυθμίζει ότι αντιλαμβάνεται εσφαλμένο και φυσικά ότι είναι αναστρέψιμο.

Τα αποτελέσματα είναι συνταρακτικά ακόμη και σε ανίατες παθήσεις που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες ανθρώπων…
Υπάρχει έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που είναι επικεντρωμένη στα καρκινικά κύτταρα, καθώς και τα συστατικά που περιέχει ο χυμός Νόνι. Το συμπέρασμα της έρευνας αυτής είναι ότι ο χυός Νόνι καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παρεμποδίζει τη δημιουργία νέων όγκων.

Ο χυμός Νόνι θα πρέπει να αποτελεί την κύρια καθημερινή διατροφική μας συνήθεια και ΟΧΙ να πίνουμε μόνο όταν έχουμε πρόβλημα (μόνο τα φάρμακα λειτουργούν έτσι). “Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία” και μας σώζει μελλοντικά από πολλά προβλήματα στην υγεία μας έχοντας μία ποιοτική τρίτη ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου