Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Σκότωσαν το Γιωργάκη Παπανδρέου....

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σγόντζος
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου η οποία απεικονίζεται σε συγκεκριμένο βίντεο στο YouTube.
Τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού ανακοινώνει σε δελτίο ειδήσεων η συνταξιούχος πλέον δημοσιογράφος, Κέλλυ Σακάκου, μη μπορώντας μάλιστα να κρύψει τη θλίψη της.
Τον τρόπο αυτό επέλεξε για να διαφημίσει τη νέα του ταινία, η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 20 περίπου ημέρες, ο διάσημος σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος.
Το e-reportaz συνάντησε τον κ. Δημήτρη Κολλάτοο οποίος δήλωσε αποκλειστικά πως με αυτή του την κίνηση προσπαθεί να αφυπνίσει τον ελληνικό λαό και να τον κάνει να αντιδράσει στον«στρατό κατοχής» και τους «προδότες», όπως αποκαλεί τους πολιτικούς και την κυβέρνηση της χώρας. «Γι” αυτό και μετά τη δολοφονία του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται γλέντι στους δρόμους της Ελλάδας. Είναι μια συμβολική κίνηση για να τονώσει το αίσθημα του Έλληνα, έστω κι αν πρόκειται για μια εντελώς συμβολική και όχι τρομοκρατική κίνηση. Μια συμβολική δολοφονία που θ” αφυπνίσει τους Έλληνες να εξεγερθούν.» Μ” αυτό τον τρόπο προδιαφημίζω την νέα μου ταινία η οποία διαπραγματεύεται την ελληνική κρίση και την κατοχή της από τους Γερμανούς με συνεργάτες τα ελληνικά πολιτικά ανδρείκελα που νέμονται παράνομα την εξουσία» , δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του, αναφέρει πως «η γελοιότητα έχει και τα όρια της. Το περιεχόμενο του βίντεο που έχει δημιουργήσει και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της δικαιοσύνης».
Ο κ. Κολλάτος μέσω του e-reportaz απάντησε στην  ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως «μέχρι στιγμής κανένας εισαγγελέας ή δικαστικός λειτουργός δεν μου έχει κοινοποιήσει οποιαδήποτε μήνυση ή εξώδικο, άρα ουσιαστικά κανένας εισαγγελέας δεν πήρε στα σοβαρά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ», σχολίασε.
Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο e-reportaz και θα δημοσιευθεί άμεσα o κ. Κολλάτος μιλάει μεταξύ άλλων για τη νέα ταινία αλλά και για τις μελλοντικές πολιτικές του κινήσεις, μιας και θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς ευρωεκλογές.


ΠΗΓΗ: http://www.e-reportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου