Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Η Huawei θέλει να αλλάξει τα δεδομένα με το νέο Ρ20

Νέα δεδομένα στα κορυφαία στρώματα της αγοράς των smartphones επιδιώκει να δημιουργήσει η Huawei, η οποία με το Ρ20, τη νέα της «ναυαρχίδα», δείχνει ότι έχει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» την κορυφή στη συγκεκριμένη αγορά.

Η κινεζική εταιρεία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της παγκόσμιας αγοράς των
smartphones (2
η στην Ελλάδα) αλλά τα τρία νέα μοντέλα της σειράς Ρ20 που παρουσίασε πριν από λίγο στο Παρίσι δεν αποκλείεται να τη βοηθήσουν να κινηθεί πιο ψηλά, όπως είναι και ο κύριος στόχος των στελεχών της Huawei. Και ποντάρουν πολλά στο Ρ20 Pro, το μεγαλύτερο από τα τρία μοντέλα, το οποίο είναι και το πρώτο smartphone με τριπλή κάμερα στην οπίσθια πλευρά του και προσφέρει άκρως εντυπωσιακές δυνατότητες όσον αφορά το κομμάτι της φωτογραφίας.

Δείγμα της «επιθετικής» πολιτικής που ακολουθεί η Huawei είναι και το γεγονός ότι οι τρεις συσκευές θα κυκλοφορήσουν άμεσα. Οι τιμές διάθεσης θα είναι στα 879 ευρώ για το P20 Pro και στα 699 ευρώ για το «απλό» Ρ20, ενώ στα 399 ευρώ είναι η τιμή για το P20 Lite. Τιμές που χαρακτηρίζονται άκρως ανταγωνιστικές με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τριών συσκευών.
Τα P20 και P20 Lite θα είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ το P20 Pro θα μπορεί κάποιος να το προπαραγγείλει αλλά η διάθεση του ξεκινά αμέσως μετά το Πάσχα στην Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός είναι αρκετά διαφορετικός και το Ρ20 -και στις τρεις εκδόσεις του- είναι ιδιαίτερα όμορφο και κομψό. Τα περιθώρια είναι ελάχιστα και η οθόνη (6,1 ίντσες στο Pro και 5,84 ίντσες στα άλλα δύο μοντέλα) καλύπτει σχεδόν το σύνολο της εμπρόσθιας πλευράς με εξαίρεση το χώρο που αφορά την κάμερα στο πάνω μέρος και το κεντρικό πλήκτρο στην κάτω πλευρά που λειτουργεί και ως αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος. Η αναλογία πλευρών είναι σχεδόν 19:9 ακολουθώντας τη νέα τάση που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου