Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Συνένοχοι εγκλημάτων, αλλά και θύματα.

Η κατάσταση αυτή διατηρείται επί δεκαετίες διότι εξυπηρετεί την κερδοσκοπία. 
Όλες οι "φιλεύσπλαχνες" οργανώσεις που έχουν δημιουργηθεί, οι οποίες ανήκουν στην κατηγορία των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών (ΜΚΟ), είναι τελικά μηχανές συλλογής χρήματος εκμεταλλευόμενοι την κατάντια αυτών των ανθρώπων. Είναι απλά το εργαλείο τους για να μαζεύουν χρήματα, γι' αυτό μην τσιμπάτε στο "δόλωμα" να βοηθήσετε τα παιδιά που "πεθαίνουν" από την πείνα και τις αρρώστιες... ή να "γίνετε ανάδοχοι ενός παιδιου" λες και τα παιδιά αυτά είναι δικά τους και τα πουλάνε ή τα δανείζουν.

Αν ήθελαν δεν θα συνέβαιναν αυτά τα τερατουργήματα.... 
ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ...Μήπως όμως άνθρωπε, εσύ που διαβάζεις αυτό το άρθρο αυτή τη στιγμή δεν είσαι κι εσύ θύμα παρόμοιας κατάστασης;
Ότι τρως, πίνεις και αναπνέεις είναι ελεγχόμενα... που εργάζεσαι, πόσα πληρώνεσαι και αυτά ελεγχόμενα... γενικώς ο τρόπος που ζούμε είναι υπό έλεγχο.
Η ανικανότητά μας όμως έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που ούτε να αναρωτηθούμε μπορούμε. "...γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά;" Το οξύμωρο είναι ότι ενδιαφερόμαστε και συμπονούμε τους ανθρώπους που υποφέρουν, χωρίς να έχουμε αντιληφθεί το δικό μας πρόβλημα...

Αυτή είναι η χειραγώγηση ανθρώπων από ανθρώπους προς εκμετάλλευση του πλούτου, λες και ο πλανήτης για κάποιους είναι φτωχός και για άλλους πλούσιος.

Όταν ερωτήθηκε ένας μεγάλος επιστήμονας "Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ανθρώπου;"
Αυτός απάντησε ότι... "Ο άνθρωπος δεν σκέφτεται..." 

Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου