Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Πριν εμβολιάσετε τα παιδιά σας, απαιτήστε από τον γιατρό σας να υπογράψει....


Ο μέσος άνθρωπος που συναινεί στη χορήγηση του εμβολίου, είτε για τον εαυτό του ή για τα παιδιά του, πιστεύει πραγματικά ότι είναι για τη βελτίωση της υγείας του.
Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ακόμη και ο γιατρός τους είναι πιθανό, να μην είναι εξοικειωμένος με τα τοξικά συστατικά που περιέχονται στα εμβόλια που μπορεί να αρχίσει αμέσως να υποβαθμίζει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα την υγεία.
Εάν ο γιατρός σας επιμένει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή, τότε δεν θα πρέπει να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την υπογραφή αυτής της φόρμας, ώστε να μπορείτε να το αρχειοθετήσετε για το αρχείο σας σε περίπτωση ανεπιθύμητης αντίδρασης.
Όποτε έχω ενημερώσει προσωπικά τους γιατρούς για αυτές τις πραγματικότητες, πολλοί από αυτούς είναι αρκετά συγκλονισμένοι με τα δεδομένα.
Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι στους φοιτητές της ιατρικής γίνεται ακόμη πλύση εγκεφάλου ότι η ανοσοποίηση από τα εμβόλια η οποία είναι ένας μύθος από μόνη της, αφού η φυσική ή "πραγματική" ανοσία δεν μπορεί ποτέ να προκληθεί τεχνητά από ένα εμβόλιο!
Άλλοι παραπληροφορημένοι εκπαιδευτικοί, επίσης, εξακολουθούν να βασίζονται στο μύθο της ανοσίας αγέλης (myth of herd immunity) η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από ιατρική απάτη. Είναι ντροπή και αμηχανία που λαμπροί φοιτητές απατηλά οδηγήθηκαν στο μονοπάτι της άγνοιας κάθε χρόνο σε έγκριτα ιατρικά ιδρύματα με τις ελπίδες για την απόκτηση μια εκπαίδευσης. Οι φοιτητές αυτοί γίνονται έπειτα γιατροί με ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού.

Κατεβάστε το PDF στα Αγγλικά (Download PDF English)
Physician’s Warranty of Vaccine Safety

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου