Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Το κοινωνικό δίκτυο που πληρώνει κάθε likes, shares, comments, views...


Κλικ στις φώτο για εγγραφή δωρεάν....

Το Tsu ήρθε για να μείνει! Τελευταία, αρκετοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν παρατηρήσει μία έντονη κινητικότητα στο internet. Αυτό οφείλεται στην ενσωμάτωση μίας καινούργιας κοινωνικής πλατφόρμας – εναλλακτικής και πρωτότυπης – στην μεγάλη οικογένεια του παγκόσμιου ιστού με το όνομα: Tsu.
Το Tsu ( προφέρεται Sue ) ιδρύθηκε από τον Sebastian Sobczak, είναι ό,τι πιο νέο υπάρχει αυτήν την στιγμή στην παγκόσμια διαδικτυακή σφαίρα. Έκανε την πρεμιέρα του στις 14 Οκτωβρίου. Το χρηματικό κεφάλαιο του Tsu που αγγίζει τα 7εκ. δολάρια είναι της εταιρείας Sancus Capital Prive.
Τι είναι αυτό που κάνει το Tsu διαφορετικό από όλα τ’άλλα Social Media
Η αλήθεια είναι ότι το facebook είναι η πιο καθιερωμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με πολλά εκατομμύρια χρήστες ανά το κόσμο. Όμως η αίγλη του Tsu απέχει πάρα πολύ από το πιο δημοφιλές Social Media. Πρώτη φορά παγκοσμίως ένα κοινωνικό δίκτυο πληρώνει τους χρήστες για τα likes, τα shares, τα comments και τα views συγκεντρωτικά.
Κάτι ανάλογο κάνει και το YouTube, αλλά μόνο με τις θεάσεις που έχει ένα βίντεο, δεν υπολογίζει σχόλια, κοινοποιήσεις και likes στην καταμέτρησή του για την άμεση πληρωμή του “καναλάρχη”.
Το Tsu είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που είναι ανοικτή σε όλους τους τύπους των πολυμέσων (εικόνες , βίντεο , ήχο , κλπ ). Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης θα αμείβεται για το συγκεντρωτικό περιεχόμενο που αναρτά. Όσο πιο ελκυστικό είναι το περιεχόμενό σας , όσο πιο πολλά τα like και shares που θα λάβετε, τόσες θα είναι αναλογικά και η αμοιβή σας.

Σύστημα Πληρωμών
To Tsu δίνει από τα έσοδα του που προέρχονται από τις διαφημίσεις το 90% στους χρήστες που δημιουργούν περιεχόμενο και αποδίδουν μέσα από likes και share. Η ίδια η εταιρεία διατηρεί μόλις το 10 % των συνολικών εσόδων.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Tsu είναι το Network Marketing. Δηλαδή, η λειτουργία του γίνεται μέσω παραπομπών. Επίσης υπάρχει και η εκάστοτε βαθμίδα πληρωμής του χρήστη, η οποία προέρχεται από τον αλγόριθμο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ουσιαστικά είναι αυτό που η αγορά ονομάζει “Οικογενειακό Δέντρο”.
Ας πούμε ότι έχετε προσκαλέσει κάποιον φίλο, συγγενή σας ή γνωστό για να κάνει εγγραφή στο Tsu. Αυτός που θα δημιουργήσει ένα λογαριασμό χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο που εσείς του έχετε στείλει, θα γίνει αυτομάτως “παιδί” σας και μέρος του οικογενειακού σας δέντρου.
Στη συνέχεια, όταν “τα παιδιά” σας παραπέμπουν σε δικούς φίλους ή συγγενείς το σύνδεσμό τους οι καινούργιοι χρήστες θα είναι τα παιδιά τους, δηλαδή τα εγγόνια σας. Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά καταφέρνετε να επεκτείνεται το οικογενειακό σας δέντρο.

Παράδειγμα ΑμοιβήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου